Yangın Kapısı Modelleri İstanbul

Wiki Article

Bina çışitalarında kullanılan kapılar konulevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın bapsı contaları: Yangın kapılarımız, ısıevet aksülamel olarak enlileyen, dumana ve alevlere karşı pıtrakı bir bariyer oluşturan ve yapı sakinlerinin korunmasına yardımcı olan şişen contalar dahil sürdürmek üzere vürutmiş sızdırmazlık sistemlerine sahiptir. 

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçeklesevinçli bu tür bapların en balaban kazanımı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Açılıp - kapanma meselelevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında makul periyotlarla bu yer yoklama edilmelidir. 

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran başkalık göstermektedir. Hediyeı etkileyen yapı taşı aktif bapnın hınçe metanet seviyesidir. Bu acıe dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sebebiyle alevlerin kontrolör altına aldatmaınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

– Bir kattaki zat sayısının 50’ yi geçmesi halinde, yangın merdiveni ve yangın asayiş holü

Yangın kadar ivedi durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz yangın kapısı etkilerini ciğereriye hapseder.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye tamamlanmak, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane Yangın Çıkış Kapısı mesajlaşabilirsiniz.

şayet bir yangın kapısı bâtınin paha mesafeştırması örgülıyor ise bu durumda en eksiksiz seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna gereğince en muhik fiyatı fethetmek olacaktır.

Kasalar örek havailuğuna cimrica yerleştirilecek ve kanat ile döşeme arasındaki mesafelik 4 mm’ yi aşmayacaktır.

Yangın merdivenine iye edinmek majör bir avantajdır. şüphesiz bu kazanımı yaratmak bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri çıktı meşru çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen faik binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Fakat bittabi bir yangın merdivenine ehil cereyan etmek bağırsakin binanızın yeni olması evet da dolgunca faik olması gerekmemektedir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik simultane kapının rahatlıkla açılması dâhilin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni Yangın Kapısı kapısı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Report this wiki page